Menu

Tuhaere Street
Design Spec Project Gallery

Home / Portfolio / Tuhaere Street


Substantial renovation

With a new extension added to the house and a substantial renovation, little was left of the original home.

The new, modern interior was augmented with dark stained timber floors and complemented by painting the higher ceilings in a rich dark brown.

White painted walls provided space and light throughout the main living areas. With wallpapers enhancing depth and texture to bedrooms providing a more personal and intimate atmosphere.

For the double story entry, a stencil design was created to apply a gloss white motif over the matt white wall providing a subtle but striking element of surprise and reflecting the natural light entering the home.

This same design was repeated on the kitchen's glass cupboard doors.

Handmade wallpaper was applied in grids throughout the master bedroom, with venetian glass bedsides adding a luxurious feel to the room. The bedding and headboard combined with black patterned drapes and a striking velvet covered Chaim Mae armchair completed the room.

Share: